DMI: Så er det nu - det er i dag vi skal nyde vejret

09/7/20 06:53

Sarah Steenfeldt

Shutterstock.com
Når vi ser på vejrudsigten for denne uge, så er det i dag vi skal nyde vejret.

Denne uge har indtil videre budt på en lidt blandet landhandel, når vi taler om vejret. Vi har haft solskin, skyer, regn og meget blæst - og ikke mindst, har det været svært at følge med i skiftet mellem sol, skyer og regn.

Hvis man ser på vejrudsigten for resten af denne uge, så er det i dag du skal nyde vejret - for det bliver faktisk den eneste dag i denne uge, hvor der ikke er regn på menuen. 

I dag vil vi få tørt vejr med lidt eller nogen sol. I den sydlige del vil der en overgang være mest skyet. Vi får temperaturer mellem 14 og 18 grader. Vinden vil være svag i det meste af landet - og frisk omkring vest. Natten bliver kølig med temperaturer ned til mellem 7 og 13 grader, men lokalt i Jylland helt ned til 5 grader. 

Resten af weekenden vil igen byde på byger, så det er med at nyde ugens eneste dag med tørvejr - heldigvis ser det ud til at vejret vender i næste uge, hvor vi får højere temperaturer og lidt mere solskin.

Fredag får vi skyet med regn fra sydvest - i den nordvestlige del af landet, mest tørt med lidt eller nogen sol. Temperaturer mellem 13 og 17 grader, i den nordlige del af landet kan der lokalt komme op til 20 grader. Svag til frisk vind fra skiftende retninger. Om natten temperaturer ned til mellem 8 og 13 grader. 

Lørdag får vi lidt eller nogen sol, men også lokale byger. I Nordjylland vil der blive mest tør med en del sol. Temperaturer mellem 14 og 18 grader. Vinden vil være jævn til hård fra vest og nordvest, i Nordjylland vil der sidst på dagen være en overgang med op til kuling. Om natten temperaturer ned til mellem 8 og 13 grader.

Søndag vil der igen være lidt eller nogen sol - igen med lokale byger. Temperaturer på mellem 15 og 19 grader, nattens temperaturer vil være ned mellem 8 og 13 grader. Der vil være let til frisk vind omkring vest, i Nord- og Nordvestjylland stedvis op til hård vind.