DMI: Så kan du godt finde regntøjet frem

23/7/20 07:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock.com
Selvom det en overgang lige vil nå at se pænt ud, så vil tørvejret ikke vare længe - og vi skal forberede os på en del regnfulde dage.

Det kan efterhånden være svært at vide hvordan man skal klæde sig på, med det ustadige sommervejr som er over os. Det ene øjeblik er der sol og blå himmel, det næste står regnen ned i stride strømme. Eén ting er dog helt sikkert - du skal ikke gemme regntøjet for langt væk

De næste dage er der en del regn på menuen, og selvom at vi for en kort bemærkning vil opleve en opklaring lørdag, så vender regnen tilbage for fuld styrke søndag.

Lad os se nærmere på de kommende dage:

I dag vil vi i den østlige del af landet, få mest tørt med nogen eller en del sol, men senere på dagen vil der komme skyer vestfra. Der kan også være byger indimellem, især i Jylland. Temperaturen vil være mellem 15 og 21 grader.

Fredag starter dagen med skyer og regn, men i løbet af dagen vil det klare op vest fra - dog stadig med byger. Vi får let til frisk vind og temperaturer mellem 16 og 21 grader. 

Lørdag starter ud med lidt eller nogen sol, muligvis med enkelte byger. Temperaturen vil ligge på mellem 17 og 21 grader, med svag til jævn vind fra vest. I løbet af aftenen og natten vil vinden friske op og blive let til frisk, nogle steder kan der blive stedvis op til hård vind

Søndag vil være overskyet med udbredt regn til hele landet. Om aftenen vil det klare op, men dog stadig med byger rundt omkring. Temperaturen vil være mellem 16 og 21 grader, med let til frisk vind - og senere stedvis op til hård vind eller kuling.

Mandag får vi lidt eller nogen sol, men stadig spredte byger. Temperaturer på mellem 17 og 21 grader.

Prognosen for næste uge ser fortsat ud til at byde på ustadigt vejr.