DMI: Så længe holder varmen ved

07/04/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
De næste par dage skulle gå hen og blive rigtig gode, men derefter dykker temperaturen og skyerne begynder igen at dække landet til.

Mest læste i dag

Der var rigtig mange danskere, der valgte at tilbringe dagen i går udenfor, og det var forståeligt. Temperaturen i det meste af landet lå nemlig i nærheden af de 20 grader, og enkelte steder passerede den endda dette.

Det var næsten som en god dansk sommer, selvom det stadig var lidt til den kølige side, særligt hvis solen i en kort stund forsvandt.

De fleste ville sikkert ønske, at vejret kun fortsatte fremad nu, men desværre er det ikke tilfældet. Vi får et par enkelte dage, hvor temperaturen fortsat vil være højt oppe, men derefter så begynder den at dale igen, og så forventes det, at der kommer en del skyer.

Vejrudsigten i påsken

I dag tirsdag vil der først på dagen være skyet, men derefter bliver det tørt med og en del sol. Temperaturen forventes at ligge på mellem 10 og 15 grader, dog bliver det lidt køligere ved kyster med pålandsvind.

Onsdag bliver de sidste rigtig gode dag i denne omgang. Det bliver en tør og solrig dag, hvor temperaturen kommer til at ligge på 12 til 17 grader. Igen køligt ved kyster med pålandsvind.

Torsdag falder temperaturen ned til mellem 8 og 13 grader, og der vil først på dagen komme lidt skyer og muligvis også lidt regn. Senere på dagen kommer solen dog frem.

Fredag bliver tørt med nogen sol, mens temperaturen vil ligge på mellem 7 og 12 grader. Der bliver svag til jævn vind fra vest og nordvest, mens nattetemperaturen kan ende nede ved frysepunktet.

Lørdag og søndag forventes der ligeledes 7 til 12 grader. Begge dage forventes at blive overskyet med en smule regn.

 

Anbefalet til dig