DMI melder om klassisk efterårsvejr: - Alle vil få lidt regn eller byger

Af: Thea Andersen

|

06/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der er klassisk efterårsvejr i vente.

Lige nu læser andre også

November, årets sidste efterårsmåned, er godt i gang, og det er tydeligt at se, når man bevæger sig ud i den danske natur. Der er stadig blade på træerne, og mange steder har de skiftet til efterårsfarver.

Vejret matcher farverne i den forstand, at det er klassisk efterårsvejr.

Sådan lyder det fra meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) Marielle B Fournier i 'meteorologens kommentar' på vejrtjenestens hjemmeside.

"Alle vil få lidt regn eller byger i tide og utide, men ind imellem bygerne er der også mulighed for, at solen kan kigge frem," oplyser meteorologen om vejret de kommende.

Skyerne kan dog risikere at skygge for solen.

Vinden vil holde sig i det vest/sydvestlige hjørne, men heldigvis forventes den ikke at blive særligt kraftig. Temperaturerne viser kun små udsving mellem dag og nat, og der er ingen frostnætter i sigte. Til gengæld vil der mange steder være dis og tåge i de sene nattetimer.

Alt i alt kan vi se frem til nogle dage med mildt efterårsvejr, en smule sol, en smule regn og relativt rolige vindforhold. Der er således rig mulighed for at gå ud og nyde de smukke efterårsfarver – blot man klæder sig efter vejrforholdene.

Anbefalet til dig