DMI: Sådan bliver vejret resten af ugen

Af: Thea Andersen

|

20/09/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
DMI melder, at der er ustadigt vejr på programmet.

Mest læste i dag

Milde temperaturer - men også en del blæst og spredte byger er, hvad der venter os i dag.

Det oplyser DMI på det sociale medie X (tidligere kendt som Twitter).

'Der venter os en mild, men noget blæsende efterårsdag med jævn til hård vind fra sydvest og mest skyet vejr med spredte byger,' lyder det.

I løbet af dagen tynder det dog noget ud i bygerne, hvilket kan give lidt sol særligt i de østlige egne. Temperaturen ventes op mellem 17 og 22 grader.

Resten af ugen

Ifølge 7-døgnsudsigten fra DMI er der udsigt til ustadigt vejr resten af ugen. Men fra søndag og ind i næste uge bygges et højtryk op syd og øst for Danmark, som giver tørt og stabilt vejr.

Torsdag: Torsdag starter med tørt vejr og nogen sol, men senere på dagen vil skyerne begynde at trække ind fra vest, og regn vil ramme de vestlige områder. Temperaturen forventes at ligge mellem 20 og 25 grader, dog lidt køligere ved Vestkysten. Vinden vil være let til frisk fra syd, og langs kysterne kan den blive op til hård.

Fredag: Fredag byder overskyet vejr med regn i den østligste del, men ellers vil der være lidt eller nogen sol - og især i de vestlige egne kan der komme spredte byger. Temperaturen vil ligge mellem 16 og 20 grader, og vinden vil være let til frisk, primært fra sydvest.

Lørdag-søndag: Lørdag er der udsigt til nogen sol med spredte byger og temperaturer mellem 15 og 19 grader - og det fortsætter søndag. Her kan der dog være perioder med mere skyet vejr og mulighed for regn mod nordvest.

Næste uge

Mandag: På mandag er der en risiko for skyer og lidt regn mod nordvest, ellers bliver det tørt med nogen eller en del sol. Temperaturerne forventes at stige til mellem 17 og 21 grader.

Tirsdag og onsdag: Tirsdag og onsdag ser ud til at byde på mest tørt vejr med lidt stigende eller uændrede temperaturer.

Vejrprognosen er ret sikker, så det er en god idé at forberede sig på disse vejrforhold i de kommende dage.

Anbefalet til dig