DMI: Sådan bliver vejret i weekenden

24/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Weekenden er endelig over os, og vi får mindst en god dag, hvor vi kan nyde vejret udenfor.

Mest læste i dag

I ny uge nærmer sig sin afslutning, og når folk tager hjem fra arbejde og deres studier i dag, så vil de fleste gå på weekend.

Vejret i weekenden bliver ganske okay, men det starter lidt trist ud i dag fredag, hvor der vil være skyet og diset de fleste steder fra morgenstunden.

Derudover forventes der at komme regn eller finregn, men heldigvis klarer det op i løbet af eftermiddagen. Særligt i Jylland skulle det blive flot, hvor der vil komme lidt eller nogen sol.

Temperaturen i dag vil ligge på mellem 5 og 8 grader, og der vil komme ldt frisk vind.

Vejrudsigten for lørdag og søndag

Lørdag vil umiddelbart blive den bedste dag i løbet af weekenden, så hvis du har interesse i at lave noget udendørs, bør du klart vælge denne dag.

Dagen starter ud med lidt sol, men senere vil det blive skyet. Dagen vil dog holde sig tør, så du behøver ikke have regntøjet på.

Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader, og der kommer lidt frisk vind fra vest. Nattetemperaturen vil ligge på omkring 1 til 5 grader.

Søndag bliver mest skyet, og der vil især i den vestlige del af landet komme regn. Temperaturen ligger på mellem 3 og 7 grader, og der vil være let til frisk vind fra sydvest og syd.

Om aftenen og natten kommer der mere regn, og temperaturen falder til ned mellem 2 og 5 grader.

Mandag vil du stå op til en skyet dag med cirka 7 grader.

 

Anbefalet til dig