DMI: Sådan bliver weekendens vejr

04/06/2020

Julie Møller

Der bliver skruet ned for varmen, og vi kan forvente en våd weekend.

Mest læste i dag

Kan I huske pinsevejret med solskin og varme temperaturer? Sådan bliver weekendens vejr desværre ikke helt. 

Der sker et køligt skifte i vejret de næste par dag, men vi starter lige med dagens vejr. Torsdag vil der i det nordligste Jylland og i de østlige egne overvejende være tørt og især først på dagen nogen sol, senere mest skyet. I resten af landet overskyet og regn fra sydvest, efterhånden stedvis ret kraftig og lokalt måske med torden, og der bliver op til 19 grader.

Grundlovsdag daler temperaturen

Fredag er for mange en fridag, og samtidig er det også Fars dag. Men vejrmæssigt bliver det ikke en dag, der kan nydes på stranden i fuld solskin.  

Først på dagen mest overskyet med stedvis regn i Nordjylland og i de østligste egne, ellers kommer det lidt sol eller efterhånden nogen sol og enkelte eller spredte byger. Derudover blvier det også køligere, og der kan forventes temp. op mellem 11 og 16 grader, køligst i vestjylland, melder DMI. 

Weekendens vejr

Lørdag bliver præget af skyet vejr med spredte byger, lokalt måske med torden, og kun lidt sol af og til.Der bliver op til 15 grader, og let til frisk vind. Om aftenen og natten vil der fortsat være byger hist og her, og temp. ned mellem 7 og 10 grader.

I Jylland vil der søndag fortsat være spredte byger og kun lidt sol ind imellem, resten af landet vil der være enkelte byger og nogen sol de fleste steder. Ifølge DMI stiger temperaturen lidt igen, og vi kan forvente op mellem 14 og 18 grader, og let til frisk vind fra syd og sydvest der aftager i løbet af dagen. 

Det bliver altså et mere ustadigt vejr hen over weekenden og en anelse køligere sommervejr med en del regn og byger, melder DMI. 

 

Anbefalet til dig