DMI: Se hvilke dage, du kan forvente sne

03/12/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Vinteren venter i horisonten. DMI siger at sneen er på vej. Foto: Shutterstock
Det er ikke meget sne, vi har set i Danmark henover efteråret og vinteren. Nu ser det dog ud til, at der er noget på vej. DMI melder i hvert fald ud, at sneen vil falde inden længe.

Mest læste i dag

Vi skal dog vente lidt med at se sneen falde fra himlen. Intil videre kan vi se frem til et par fine dage med op til 10 graders varme. Det er altså ikke lige nu, at dine vinterdæk vil blive testet, selvom der sagtens kan være lidt rimfrost på vejene om morgenen.

De 10 grader vil mange steder følges med en skyfri himmel og masser af sol, men i horisonten lurer den lumske sne. 

Der kommer ifølge DMI sne igen. Og vi kan risikere, at det denne gang bliver flere dage i træk. Mandag og tirsdag er de dage, der lige nu ser ud som om de kan dække os med sne. Eller det vil måske ikke blive det store snehelvede, for DMI lover kun lokale snebyger.

Vejret i løbet af ugen

Indtil næste uge må vi glæde os over de hæje temperaturer. Omkring 10 grader er højt for årstiden og med en klar himmel kan julegaveindkøbene foretages i næsten perfekt vejr. Det er måske også ved at være sidste chance i år for at tage en kop varm kaffe i solen. Kom ud og nyd solstrålerne, mens de er her. Det er særligt i dag, at muligheden for sol er til stede.

Onsdag vil der være mest tørt og skyet. Temperaturen ligger på mellem 6 og 9 grader, og der kommer en frisk vind fra sydvest.

Torsdag stiger temperaturen igen til 10 grader. Det bliver igen en tør dag, hvor det dog forventes at regne i løbet af natten.

Fredag igen 10 grader. Det bliver dog en hård dag, hvor det både vil være overskyet og regne, og der vil komme en del blæst.

Lørdag falder temperaturen til mellem 5 og 8 grader, men der forventes at komme nogen eller en del sol, men også et par regnbyger. Der er risiko for kraftige vindstød i løbet af dagen.

Søndag falder temperaturen yderligere. Der vil være ned til 6 grader. Nogen eller en del sol samt enkelte byger.

DMI.dk

Her finder du seneste meldinger om vejret fra DMI.dk.

Anbefalet til dig