DMI: Skiftende mellem varme og kulde

08/04/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Pixabay
Vejret i løbet af denne kommende tid vll blive meget svingende. Temperaturen vil nemlig skifte mellem at væe høj og lav.

Mest læste i dag

Med det fantastisk vejr vi har haft de seneste par dage, har det næsten været følelsen af sommer.

Desværre så begynder temperaturen snart at sænke sig, og så vil det bestemt ikke føles som sommer længere.

Heldigvis så kan vi glæde os over, at selvom det kommer til at veksle en hel del i temperaturen, så vil det primært holde sig tørt og solrigt i løbet af de næste par uger.

I dag onsdag vil der blive mellem 12 til 16 grader i hele landet, og det bliver en tør dag med en del sol, hvor der dog senere på dagen vil komme flere skyer.

Nattetemperaturen vil også blive ganske lun, da der kan blive helt op til 7 grader.

Vejrudsigten resten af ugen

Allerede i morgen torsdag begynder temperaturen så at tage et dyk ned af. Der vil blive mellem 7 og 12 grader, og sådan vil det faktisk være de kommende tre dage.

Torsdag og fredag byder dog på tørt vejr med nogen eller en del sol, mens lørdag desværre blive væsentligt mere skyet og med regnfulde perioder.

Når vi når til Påskedag, så vil temperaturen stige igen, da der bliver op til 17 grader. Dagen kommer dog til at byde på perioder med regn og lidt blæst.

Når vi tager hul på næste uge, vil vi starte ud med mellem 5 og 10 grader,  mens der natten til tirsdag kan blive helt ned til -3 grader.

 

Anbefalet til dig