DMI skruer op for varmen: Her bliver der næsten 25 grader

Nyheder
Foto: Shutterstock
DMI kommer igen med glædeligt nyt.

Mest læste i dag

De kommende dage byder på vaskeægte sommervejr.

I dag vil kun ganske få og tynde skyer kunne forstyrre billedet af en ren blå himmel, og temperaturerne vil mange steder nå op over de 20 grader. 

Vinden kommer fra det østlige hjørne, hvilket betyder, at østvendte kyster får køligere vejr. Havvandet er nemlig stadig koldt efter vinteren og når så luften strømmer hen over det kølige havvand afkøles den.

Der bliver således en stor kontrast mellem de par og tyve grader i Vestjylland og de beherskede 10 til 15 grader, man kan opleve ved de østvendte kyster.

Der er dog meget mere at glæde sig til - i hvert fald, hvis man er vild med høje temperaturer.

Sådan skriver DMI.

Fraværet af skyer og dermed masser af solskin giver også et højt UV-indeks på mellem 4 og 5. Det giver risiko for at blive solbrændt, hvis man er for længe ude i solen.

Det er derfor en god ide at søge skygge eller dække huden til.

I morgen bliver det varmt

Onsdag, som tilfældigvis er i morgen, bliver både tør og solrig. Temperaturerne vil befinde sig mellem 18 og 23 grader, hvorfor vi lige så stille nærmer os de 25 rundt omkring.

Ved kyster med pålandsvind bliver det dog noget køligere. Om aftenen solrigt, og om natten klart vejr med temp. ned mellem 10 og 14 grader.

Hele døgnet let til frisk vind fra øst og sydøst.

De høje temperaturer ser ud til at holde ugen ud, og i skrivende stund skriver DMI, at der bliver op til 22 grader samtlige af de resterende dage.

Hvis du skal opholde dig udenfor i de kommende dage, gør du klogt i at hive fat i solcreme og solhat.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig