DMI slår fast: Det bliver i dag

Foto: Shutterstock

Der er ingen tvivl om, at i dag bliver ugens pæneste dag. Derfor er det også i dag, at du skal nyde vejret.

I går var der for de fleste en temmelig regnfuld start på dagen - og vi kan lige så godt forberede os på, at de kommende dage også byder på en masse regn.

Men tirsdag melder DMI, at tirsdag bliver ugens pæneste dag - trods at dagen er startet vådt over Nordsjælland og Hovedstadsområdet.

Læs også

Julefrokost fik store konsekvenser for DR-vært: Nu mangler han en finger

I dag byder dagen nemlig på sol til alle - dog lige pånær på Solskinsøen, der må trækkes med skyer og regn. 

Der bliver heller ikke meget vind i dag - og der kommer en del sol. Temperaturerne når helt op mellem 14 og 18 grader, hvilket er en del over det normale for årstiden. 

Regn og kraftige vindstød 

I morgen vil onsdagen også starte pænt, men i løbet af dagen vil et lavtryk vestfra spolere det pæne vejr - og resten af ugen kommer i stedet til at blive særdeles efterårsagtig. 

Der meldes nemlig om både regn og blæst - faktisk så meget, at der kan komme kuling og perioder kraftige vindstød, der kan nå op på stormstyrke.

Læs også

Pludseligt dukker kronprins Frederik op

Derudover vil der også falde en god portion vand og frem til lørdag morgen ventes nedbørsmængderne at opsummere sig til et sted mellem ca. 20 og ca. 60 mm, mest i den nordvestlige del af landet, og lokalt kan der komme endnu større mængder.

Så kort sagt - har du planer om at foretage dig noget udendørs - så er i dag en rigtig god dag til det. 

KLIK HER FOR AT VENDE TILBAGE TIL FORSIDEN