DMI: Slud og hagl på vej

Foto: Shutterstock.

På trods af masser af sol på programmet, så er der fortsat kølige temperaturer og i dag også slud- og haglbyger.

Weekenden har de fleste steder budt på masser af solskin, hvor det har været muligt at sidde og nyde solens stråler - især hvis man befandt sig på steder med læ. Men vinden er stadig kølig - og det ser ud til, at den vil fortsætte med at være det lidt endnu. Mandag morgen meldes der endda om slud- og haglbyger visse steder. 

Kold polarluft over landet vil nemlig give os sol og stort set tørt vejr, i de kommende dage. Det betyder dog også, at nætterne vil blive klare og derfor kolde med stedvis frost. Så står man utålmodigt og venter på at få gjort køkkenhaven klar til sommeren, så bør man altså lige væbne sig med tålmodighed og vente lidt endnu.

Læs også

Topmodel sætter millionlejlighed til salg

Fra på onsdag ser vejret ud til, at blive lidt mere ustadigt med flere skyer og byger. Det vil samtidig fortsætte med de kølige temperaturer og dermed fortsat risiko for nattefrost.

Det skifter onsdag

I dag starter ugen med nogen eller en del sol. I de østlige egne vil der også være byger, som først på dagen kan være med hagl eller slud. Temperaturer mellem 6 og 11 graders varme, mens natten byder op mellem 3 graders frost og 3 graders varme. Svag til jævn vind mest mellem nordvest og nordøst, i nat svag vind.

Tirsdag vil være stort set tør og med en del sol, men i løbet af dagen stedvis mere skyet. Temperaturer mellem 7 og 12 graders varme, mens nattens temperaturer bliver mellem 2 graders frost og 4 graders varme.

Læs også

Nyt smitteudbrud: Flere tusinde påvirkes

Onsdag nogen sol og enkelte byger, med temperaturer mellem 7 og 12 graders varme. Om aftenen og natten mere skyet vejr, med enkelte byger og temperaturer mellem frysepunktet og 5 graders varme. Hele døgnet svag vind.

Torsdag vil byde på lidt eller nogen sol, med temperaturer mellem 7 og 13 grader. Om aftenen og natten mest skyet, med regn sydfra. Temperaturer mellem 1 og 5 graders varme. 

Fredag og weekenden ser på nuværende tidspunkt ud til, at byde på mere skyet vejr med regn eller byger, samt uændrede temperaturer.