DMI: Sne på vej i næste uge

Foto: Shutterstock.com
Det skulle angiveligt være i den kommende uge, at vi skulle få sne i Danmark. Der er dog ikke noget, der tyder på, at sneen bliver liggende særligt længe.

Mest læste i dag

Det har været en yderst mild vinter, og hvis man går udenfor sin dør, er det faktisk ikke helt til at mærke, at vi netop er trådt ind i årets koldeste måned.

Sne har der stort set ikke været noget af hele denne vinter, men nu ser det alligevel ud til, at der kan være noget på vej.

DMI melder nemlig, at der kan komme sne i den kommende uge, og det er faktisk heller ikke helt afvisende, at der også kommer lidt sne i de efterfølgende uger.

Dog er det ikke meget, og det bør heller ikke blive liggende, for temperaturen kommer fortsat til at ligge i den høje ende.

Den første omgang sne vi vil se, vil komme omkring weekenden i næste uge. DMI skriver, at hen mod weekenden vil vi få et dyk i temperaturen, så der kortvarigt vil være minusgrader og måske lidt sne.

Mere kan komme i uge 7 og 8

Tager vi et kig videre i månedsprognosen, så er der noget der tyder på, at der også kan komme lidt sne i løbet af de efterfølgende uger.

DMI skriver, at der er en øget risiko for kortvarige kolde indslag fra nordvest, hvilket kan bringe vinterlige byger til Danmark. Det er dog fortsat usikkert, skriver de.

I uge 8 er vi ude i et lignende scenarie. DMI skriver dog, at det er svært at se vinter nogen steder i prognoserne til uge 8, men at der alligevel er risiko for både vinterfrost og vinterlige byger.

Fælles for alle ugerne er, at temperaturen forventes over normalen.

 

Anbefalet til dig