DMi: Større vejrændring på vej

09/04/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Det varme vejr vi netop har haft, forsvinder desværre for en stund. Det kommer heldigvis tilbage, men igen kun for en kort periode.

Mest læste i dag

Vejret har været intet mindre end fænomenalt i løbet af de seneste par dage, hvor folk i den grad har valfartet udenfor deres hjem for at mærke solens stråler.

Desværre så svinger vejrudsigten meget i løbet af foråret, og derfor kommer vi også til at opleve en større vejrændring, som allerede træder i kraft i dag.

De høje varmegrader er nemlig forsvundet for en kort stund, og det afløses af en temperatur i dag på mellem 7 og 13 grader. Der bliver været tørt og overvejende solrigt, men der kan dog komme hård vind senere på dagen. 

I løbet af natten falder temperaturen til mellem 0 og 5 grader.

Vejrudsigten i weekenden

De kommende dage kommer til at byde på noget nær det samme vejr. I morgen fredag falder temperaturen dog en lille smule,d a der bliver mellem 7 og 11 grader. Dagen bliver dog tør og solrig, men med enkelte skyer i løbet af dagen.

Natten bliver ganske kold, da der kan blive ned til -2 grader.

Lørdag bliver mest skyet, og der vil komme perioder med regn i løbet af dagen. Dagtemperaturen ligger mellem 7 og 13 grader, mens den falder til mellem 4 og 8 grader i løbet af natten.

Søndag stiger temperaturen så igen, og vi vil få helt op til 18 grader. Lidt eller nogen sol i løbet af dagen, men også perioder med regn og byger.

Mandag sker der så igen en stor vejrændring, da temperaturen bliver halveret. Der kommer mellem 5 og 9 grader, og DMI fortæller, at der kommer byger med slud eller tøsne.

 

Anbefalet til dig