DMi: Større vejrændring på vej

Nyheder
Foto: Shutterstock
Det varme vejr vi netop har haft, forsvinder desværre for en stund. Det kommer heldigvis tilbage, men igen kun for en kort periode.

Mest læste i dag

Vejret har været intet mindre end fænomenalt i løbet af de seneste par dage, hvor folk i den grad har valfartet udenfor deres hjem for at mærke solens stråler.

Desværre så svinger vejrudsigten meget i løbet af foråret, og derfor kommer vi også til at opleve en større vejrændring, som allerede træder i kraft i dag.

De høje varmegrader er nemlig forsvundet for en kort stund, og det afløses af en temperatur i dag på mellem 7 og 13 grader. Der bliver været tørt og overvejende solrigt, men der kan dog komme hård vind senere på dagen. 

I løbet af natten falder temperaturen til mellem 0 og 5 grader.

Vejrudsigten i weekenden

De kommende dage kommer til at byde på noget nær det samme vejr. I morgen fredag falder temperaturen dog en lille smule,d a der bliver mellem 7 og 11 grader. Dagen bliver dog tør og solrig, men med enkelte skyer i løbet af dagen.

Natten bliver ganske kold, da der kan blive ned til -2 grader.

Lørdag bliver mest skyet, og der vil komme perioder med regn i løbet af dagen. Dagtemperaturen ligger mellem 7 og 13 grader, mens den falder til mellem 4 og 8 grader i løbet af natten.

Søndag stiger temperaturen så igen, og vi vil få helt op til 18 grader. Lidt eller nogen sol i løbet af dagen, men også perioder med regn og byger.

Mandag sker der så igen en stor vejrændring, da temperaturen bliver halveret. Der kommer mellem 5 og 9 grader, og DMI fortæller, at der kommer byger med slud eller tøsne.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig