DMI: Stormen Dennis blæser Danmark omkuld

Nyheder
Foto: Shutterstock
Selvom det kun er en lille uge siden det blæsende uvejr sidst føg om ørerne på os, så kommer søndagen til at stå i Stormen Dennis' tegn.

Mest læste i dag

DMI har udsendt varsel om farligt vejr i weekenden, men for langt de fleste i Danmark er der ikke behov for noget varsel. Uvejret har nemlig så godt fat i landet, at alle kan høre vejrets kræfter. Mon ikke dagen i dag bliver kakao- og filmvejr for de fleste.

Det er meget kraftige lavtryk over Nordatlanten, der sender fronter med regn og blæst ind over landet. Det skete både i går, lørdag og det kommer til at ske i dag, søndag. Det er særligt på de tidlige formiddagstimer, at stormen Dennis viser sit ansigt. Selvom det er usikkert præcis hvor meget, Dennis kommer til at puste, så forventes der vindstød af stormstyrke flere steder. Visse vejrmodeller viser, at vi kan risikere vindstød op til orkanstyrke ved vestkysten.

Derfor anbefales det selvfølgelig, at de løse elementer, der skulle ligge i haverne eller i indkørslerne, spændes fast eller køres i sikkerhed.

Udover den hårde blæst, så kan vi også se frem til endnu en omgang regn. De våde timer har været mange i februar, og det stopper ikke i denne weekend. Opholdsvejret er således udelukkende eksisterende foran brændeovnen med en kop kaffe og en god bog i hånden. 

Det er nemlig ikke kun ved Vestkysten, at stormen raserer. Senere på eftermiddagen vil blæsten nå til det østlige Danmark og her forventes det, at vindstyrken kan nå stormstyrke. 

Temperaturen holder sig omkring 10 grader, hvilket er meget mildt for årstiden, men der er altså ikke nogen udsigt til at man kan nyde den høje temperatur med mindre man elsker at blive rusket igennem og få vand i håret.

Hav en dejlig blæsende søndag.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig