DMI: Stort dyk i temperaturen

13/04/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det gode vejr fra sidste uge, er desværre forsvundet og vi må nøjes med væsentligt køligere temperaturer i denne uge.

Mest læste i dag

I går fik vi lige for en kort stund en dag, hvor vejret var skønt igen. Der var masser af sol hele dagen, og temperaturen var oppe i den gode end, hvor den var tættere på 20 end på 10.

Desværre så varer det gode vejr ikke ved, og selvom mange danskere er vågnet op til solrigt vejr her til morgen, så bliver det en rigtig kold dag.

Temperaturen forventes at falde 10 grader i forhold til i dag, så der vil blive omkring 9 graders varme. Derudover forventes det at blæse en del i dag, hvor det særligt vil kunne mærkes på Vestkysten med hård kuling.

I løbet af natten falder temperaturen yderligere, så der forventes -2 grader.

Det fortsætter med at være koldt

Hvis vi skal forsøge at danne et overblik over vejret i hele denne uge, så kommer det til at minde meget om hinanden på daglig basis. De fleste dage bliver forholdsvis tørre, og temperaturen bliver i den lave ende.

Tirsdag forventes tørvejr og sol i begyndelsen af dagen, men senere kommer der skyer. Temperaturen vil ligge på mellem 6 til 10 grader.

Onsdag bliver det igen tørt med en del sol, og temperaturen forventes at stige til mellem 8 og 13 grader.

Torsdag bliver den varmeste dag i ugen, da vi får mellem 10 og 15 grader. Dagen bliver tør, men der forventes skyer i en overgang. Derefter kommer der sol de fleste steder.

Fredag bliver tør og solrig. Temperaturen lander på mellem 8 og 13 grader, mens der forventes frostgrader i løbet af natten.

Lørdag forventes nogenlunde samme vejr, og først søndag og mandag forventes temperaturen at stige en anelse igen.

 

Anbefalet til dig