DMI: Stort vejrskifte på vej

17/8/20 06:09

Sarah Steenfeldt

Den seneste tid har vejret budt på sol og få skyer - nu ser det ud til at vende.Foto: Shutterstock
Den seneste tid har vi der været masser af sol og varme over Danmark, i dag bliver vejret også varmt og solrigt - men herefter er der et massivt vejrskifte i vente.

Sommervejret har i dén grad været over Danmark de seneste uger, vi har ikke ser meget til skyer og regn - til gengæld har vi haft solskin, blå himmel og temperaturer omkring de 30 grader. I dag får vi - hvad der ser ud til, den sidste dag med høj sol og høje temperaturer for den kommende tid. 

Vi vil fortsat have temperaturer som kan ramme op mod de 28 grader, men der kommer en del mere skyer og regn på programmet. 

Prognosen for denne uge, ser således ud:

I dag får vi endnu en meget varm og solrig dag, med temperaturer mellem 25 og 30 grader. I aften og først på natten vil der fortsat være tørt og klart vejr - dog efterhånden med flere skyer og senere med mulighed for regn og tordenbyger.

Tirsdag starter pænt ud med nogen eller en del sol i de østlige egne - ellers bliver der mest skyet med regn og tordenbyger flere steder. Bornholm vil opleve mest tørt og solrigt vejr det meste af dagen. Temperaturer mellem 23 og 28 grader, med svag til jævn vind.

Onsdag starter ud med skyer og regn, hvorefter det vil klare lidt op med nogen sol - dog stadig med mulighed for regn eller tordenbyger. Temperaturer mellem 20 og 25 grader.

Torsdag starter med tørt og nogen sol, dog vil der blive skyet og efterhånden komme regn i de vestlige egne. Temperaturer mellem 20 og 25 grader, med let til frisk vind fra sydøst.

Fredag bliver mest skyet med regn. I løbet af dagen vil det klare lidt op, men stadig med mulighed for enkelte byger. Temperaturer mellem 22 og 27 grader.

Weekenden ser på nuværende tidspunkt ud til at komme til at byde på både sol, men også regn og muligvis tordenbyger, med temperaturer på mellem 20 og 25 grader.