DMI: Tørt med sol det meste af ugen

20/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Pixabay
Har du også savnet perioder, hvor det ikke bare står ned i stænger? Den periode kommer nu, da der skulle være tørt helt indtil på fredag.

Mest læste i dag

Inden weekenden havde vi haft et par helt forfærdelige dage i træk. Masser af nedbør, masser af blæst og det var slet ikke til at se solen for de mange grå skyer.

Det bliver der heldigvis lavet om på nu, hvor vi næsten ikke får noget nedbør, og hvor solen kommer til at kigge frem rigtig ofte.

I dag mandag bliver det tørt og skyet fra morgenstunden. Dog kommer der ind imellem lidt sol, der vil lyse landet op. Temperaturen vil ligge på mellem 4 og 8 grader, mens temperaturen i nat vil ligge på 4 til 7 grader.

Vejrudsigten for resten af ugen

Tirsdag bliver ligeledes tørt og skyet først på dagen, men senere begynder det at klare op, og så kommer der noget sol.

Temperaturen vil ligge på mellem 6 og 8 grader, så det bliver en lun dag, mens temperaturen vil ligge på 4 til 6 grader om natten.

Onsdag bliver tør med en del sol. Temperaturen ligger på omkring de 5 til 7 grader, og der vil komme lidt frisk vind fra nordvest.

Om aftenen og natten begynder det at blive koldt, og der vil komme helt ned til -3 grader.

Torsdag bliver først lidt tørt og med sol, men ellers bliver det skyet.

Temperaturen vil ligge mellem 2 og 7 grader.

Fredag bliver mest skyet, og det vil samtidig være den første der, hvor der kan komme lidt regn. Der er også optræk til slud i løbet af natten.

Lørdag går også hen og bliver en skyet dag med lidt regn.

 

Anbefalet til dig