DMI: Tørt og solrigt vejr på vej

Nyheder
Du kan kan sagtens bevæge dig en tur til stranden i det skønne solskinsvejr, men det er nok for koldt at bade. Med mindre at du er vinterbader. Foto: Shutterstock.
Flere af os er ved at komme tilbage til en normal hverdag, men er du en af dem der stadig arbejder hjemmefra, så kan du stadig sætte dig ud i solen og arbejde eller spise din frokost.

Lige nu læser andre også

 

 

Vi får nemlig det skønneste solskin, og selvom temperaturerne stadig ikke er særlige sommerlige, så kan man da nyde solen.

Først skyet – så opklaring

Vi starter ud med en skyet morgen, men sidenhen klarer det op over det meste af landet, og vi vil få en del sol.

Vi vil komme op på temperaturer på mellem 8 og 14 grader og vi får en jævn til hård vind fra vest.

Man vil ved Skagerrak få op til kuling.

Senere i aften og nat vil skyerne igen tiltage, men det bliver mest tørt. Temperaturerne falder til ned mellem 4 og 7 grader.

Vinden bliver let til frisk og kommer fra vest. Til gengæld vil man opleve hård vind og stedvis kuling, hvis man bevæger sig ud til kysterne.

Tørt og solrigt vejr resten af ugen

Resten af ugen vil der både være tørt og solrigt vejr. Men måske man vil opleve nattefrost.

Så man kan altså ikke helt hoppe i sommertøjet endnu. Temperaturerne vil de fleste dage ligge mellem 8-14 grader. Så det er stadig køligt selvom solen skinner.

Vi undgår dog regn, men kølig vind kommer ind over landet fra Norge, og flere nætter vil der være meget koldt og komme nattefrost.

Varmere weekend

Hen mod fredagen bliver det lidt varmere end først på ugen, og temperaturerne vil ligge på mellem 10 og 14 grader. Men natten bliver kold og man kan opleve mellem 3 graders frost og 2 graders varme.

Så weekenden lægger op til en dejlig gåtur i det solrige vejr, men med godt med tøj på.

 

 

Anbefalet til dig