DMI: Tordenvejr på vej

29/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
I løbet af dagen vil der trække skyer ind over landet, som både bærer på hagl og torden. Derudover advarer DMI de danskere, der skal ud i trafikken fra morgenstunden.

Mest læste i dag

Det er efterhånden ved at være et par måneder siden, at der sidst var tordenvejr i Danmark. Nu fortæller DMI dog, at der meget vel kan komme torden i dag.

DMI skriver på deres twitter-profil, at der i løbet af dagen vil trække byger ind over landet, som kan være med hagl og måske torden. Bygerne kommer fra vest, men heldigvis er der også plads til lidt sol senere på dagen.

Temperaturen skulle ende på mellem 4 og 7 grader i løbet af dagen, hvor der ud på formiddagen er risiko for rim- eller isglatte veje i store dele af landet.

Vejrudsigten for resten af ugen

Torsdag går primært hen og bliver en skyet dag, hvor der vil falde regn først på dagen. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader, og der kommer en del vind i sydvest og vest.

Fredag starter dagen ud med lidt sol, men efterhånden bliver det skyet, og der kommer regn vestfra. Temperaturen vil ligge på mellem 6 og 9 grader, så der er mulighed for at få en ganske lun dag.

Lørdag kommer der enkelte byger og en overgang med lidt sol. Temperaturen vil ligge på de 8 grader, og der vil komme jævn til hård sydvestlig vind.

Søndag bliver en kølig dag, da der kun vil være omkring de 5 grader. Selve dagen bliver først tør med nogen sol, men senere bliver det skyet, og så er der risiko for lidt regn.

 

Anbefalet til dig