DMI udsender kategori 1-varsel: Pas på

09/09/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Du skal være ekstra påpasselig, hvis du forlader dit hjem i de tidlige morgentimer.

Mest læste i dag

Tidligt lørdag morgen har DMI udsendt et kategori 1-varsel, der advarer om tæt tåge med en sigtbarhed på under 100 meter.

Varslet er i kraft fra kl. 06:30 til kl. 08:30. Især i Østjylland er tågen så kompakt, at det kan udgøre en risiko for trafik og udendørs aktiviteter.

Udsigterne for vejret i den næste uge

Søndagens vejr

Søndag vil indlede med tåge og skydække i Jylland, men som dagen skrider frem, vil solen gøre sit indtog. Kystområderne kan dog forblive skyede. Dagtemperaturen vil svinge mellem 21 og 27 grader, og natten kan byde på regn eller torden i Nordvestjylland.

Mandagens forhold

Mandag starter ligeledes tåget og skyet, men solen vil gradvist bryde igennem. Der er dog risiko for regn eller tordenbyger i Jylland. Dagtemperaturen forventes at være mellem 21 og 27 grader, mens nattetemperaturen vil falde til mellem 14 og 19 grader.

Tirsdagens vejr

Tirsdag vil overvejende være skyet med mulighed for regn eller tordenbyger. Solen kan dog gøre en kortvarig optræden. Dagtemperaturen vil ligge mellem 19 og 24 grader, og vinden vil skifte mellem sydvest og syd.

Onsdagens udsigt

Onsdag begynder med skyer og eventuel regn, men forventes at klare op senere på dagen. Dagtemperaturen vil variere mellem 15 og 20 grader, og vinden vil komme fra vest og nordvest, muligvis op til kuling i Nordvestjylland.

Torsdagens vejr

Torsdag ser ud til at blive skyet med chancer for regn eller byger. Dagtemperaturen vil være mellem 15 og 20 grader, og vinden vil være let til frisk fra vestlige retninger.

Anbefalet til dig