DMI udsender kraftig varsel: Voldsomt vejr i dag

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
DMI har udsendt en kategori 1-varsel, da det går hen og bliver voldsomt vejr i løbet af i dag. Varslen strækker sig fra klokken 12 til 22.

Mest læste i dag

Vejret er i disse dage lidt af en rutsjebanetur. Først havde vi en hel uge med godt vejr, hvor solen skinnede dagen lang, og hvor himlen var blå det meste af ugen.

Derefter begynder temperaturen at falde, og himlen har de seneste dage været forholdsvis grå.

I weekenden stiger temperaturen voldsomt, men inden vi kommer dertil, skal vi lige have overstået et voldsomt blæsevejr, hvor der kommer vindstød af stormstyrke.

DMI har i dag udsendt en kategori 1-varsel, som går under voldsomt vejr, og det skyldes, at der kommer stormende kuling med vindstød af stormstyrke.

Varslen gælder fra i dag klokken 12.00 og den løber til og med klokken 22.00 i aften.

Årsagen skyldes, at der kommer en kraftig blæst som skaber et dybt lavtryk, der bevæger sig ind fra Norskehavet mod øst, ind over den sydlige del af Norge.

Det giver stormende kuling i den nordlige del af Danmark, hvor der er risiko for vindstød af stormstyrke. Det sker på kyststrækningen fra Thyborøn til Skagen.

Dejlig varme på vej

Når torsdagen er overstået, kan vi dog stille og roligt begynde at glæde os til det varme vejr begynder at komme, for det gør det.

Søndag skulle i første omgang været blevet omkring 17 grader, men prognosen lyder nu på, at der ‘kun’ bliver 13 grader.

Til gengæld så dufter det af, at mandagen kommer til at blive rigtig varm, da prognosen lyder på helt op til 18 grader.

I løbet af tirsdagen skulle der blive helt op til 15 grader, og varmen skulle generelt blive i luften flere dage efter.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig