DMI udsender varsel: Pas på

Af: Ida Hansson

|

08/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du skal passa på, hvis du skal ud i trafikken denne morgen.

Mest læste i dag

Sne og december er to ting, som for mange hænger sammen. Det kan være hyggeligt, når man enten går en tur i vejret eller sidde indenfor med noget varmt at drikke, mens man kigger ud på det hvide landskab.

Dog følger der også glatte veje og ofte også flere uheld med i pakken. Der kom i går sne flere steder i landet, som også er smeltet igen.

Det giver glatte veje, og derfor kommer vagthavende meterolog ved DMI, Mette Wagner, nu med en klokkeklar advarsel til alle danskere, som skal færdes udenfor i dag.

- Der er faldet meget sne flere steder i Danmark, som er smeltet i løbet af eftermiddagen. Den smeltede sne har dannet store vandpytter, og de forsvinder ikke. Så når temperaturerne i nat falder til under frysepunktet, fryser vandpytterne til is. Så det bliver hamrende glat i aften, i nat og i morgen, lyder det fra Mette Wagner ifølge Ekstra Bladet.

Det er dog især de danske bilister, som skal være særligt opmærksomme torsdag morgen.

Mette Wagner har desuden en helt særlig opfordring til de danske bilister.

- Torsdag er det vigtigt at køre hjemmefra i god tid, for trafikken og de glatte veje tillader ikke at skynde sig med stress på. Så det er vigtigt at køre forsigtigt og efter forholdene i morgen.

Anbefalet til dig