DMI udsender varsel: Tusindvis af danskere kan blive påvirket

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan vise sig at blive en meget lang hjemrejsedag for de tusindvis af dansekere, som anden juledag rejser hjem.

Mest læste i dag

Her vil den kommende uges vind og vejr nemlig muligvis få store konsekvenser for de hjemrejsende.

DMI har således til B.T. oplyst, at den koldfont, der kommer til at passere landet, vil kunne medføre kraftige vindstød.

"Det starter allerede i løbet af mandagen. Det vil især være mandag aften, at man kortvarigt kan opleve kraftig vindstød fra vest," forklarer Bolette Brødsgaard, DMI, til B.T. og tilføjer:

"Mandagen bliver derfor en markering af, at vi i løbet af i morgen går ind i en blæsende periode. Også andre dage i ugen kan være blæsende. Især torsdag ser blæsende ud."

Videre fortæller Bolette Brødsgaard, at man på Sjælland allerede vil kunne mærke stormende kuling i løbet af aftenen.

Der er således blevet udsendt et varsel, der strækker sig fra mandag klokken 17 til 20 for det sydlige Kattegat, Storebælt, Sjælland og Sydhavsøerne.

Der vil i næste uge være perioder, hvor Storebæltsbroen ikke vil være kørbar for vindfølsomme køretøjer.

På Bornholm er der blevet udsendt et varsel fra mandag klokken 20 til 23, da man på Bornholm vil kunne komme kortvarigt op på stormstyrke.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig