DMI Vejret: MASSER af sol på vej

18/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Selvom der udsigt til frost i løbet af natten til mandag, så bliver det en uge med rigtig godt vejr. Der vil nemlig være masser af sol og ganske høje temperaturer.

Mest læste i dag

Det har regnet en lille smule her i løbet af lørdagen, men ellers bliver det faktisk en rigtig dejlig weekend.

Det samme gør sig gældende for næste uge, hvor vi vil få begrænset med nedbør, men til gengæld en hel del sol.

Inden vi når dertil, skal vi dog have afviklet weekenden, og selvom der er udsigt til en masse sol, så er der nok også udsigt til, at du skal skrabe is af din bils ruder, når du står op mandag morgen.

DMI lover nemlig, at der kommer frost natten til mandag, hvor temperaturen kan falde helt ned til -2 grader. I nat bliver det også koldt, men der holder temperaturen sig dog over de 0 grader.

Masser af sol 

Som tidligere nævnt, så går vi nu ind i en uge med en hel del sol.

Vi er allerede startet med det nu, hvor der i dag vil være klart og tørt det meste af dagen, og temperaturen vil ligge på omkring de 5 til 7 grader.

Søndag bliver også en tør dag med en del sol. Temperaturen ligger sig også omkring de 5 til 7 grader. Der kan komme lidt vind, men det bliver værst ved Vestkysten, hvor der kan komme hård vind eller kuling.

Mandag bliver tørt med sol rundt omkring i landet, og temperaturen stiger helt op til 8 grader.

Tirsdag starter dagen ud tørt og skyet, men i løbet af dagen klarer det altså op, og så vil der igen være sol. Temperaturen tager yderligere et hak op, så vi får helt op mod 9 grader.

Onsdag og torsdag bliver også tørre dage med en del sol, og temperaturen forventes at lande på omkring de 7 grader.

Alt i alt peger det på en fantastisk uge med sol og tørt vejr.

 

Anbefalet til dig