DMI Vejret: Sidste chance for sne

23/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det er ved at være absolut sidste udkald, hvis der skal falde sne i løbet af denne vinter. Tager man et hos DMI, så er det dog heller ikke usandsynligt.

Mest læste i dag

Selvom vi var helt nede på -2 grader i løbet af natten, så skyder temperaturen hurtigt til vejrs igen i dag, og dermed er det udelukket, at der kommer sne i løbet af dagen.

Faktisk er det udelukket, at der kommer sne i løbet af den næste uges tid, men DMI har en lille tiltro til, at der godt kan nå at komme sne denne vinter alligevel.

Tager man et kig på deres månedsprognose, så har de forhåbninger om, at der kan komme sne i løbet af uge 6.

På deres hjemmeside skriver DMI nemlig, at der kan komme lavtrykspassager over landet, som kortvarigt vil sende en mere tør og køligere luftmasse ned over Danmark.Resultatet vil dermed være mere sol, enkelte byger men også en sandsynlighed for, at der stedvis vil komme både slud og sne. Inden uge seks er det tætteste vi kommer på sne, en omgang slud, der forventes at falde på tirsdag.

Vejrudsigten for weekenden

Inden vi kigger på weekenden tager vi også lige et kig på vejrudsigten for i dag og i morgen.

I dag torsdag kan det går hen og blive en ganske lun dag. Vi får nemlig helt op mod 9 grader. Dagen i dag vil dog byde på tåge først på dagen, hvor der også vil være rimglatte veje rundt omkring i landet, men senere vil der være mulighed for at få lidt sol.

Temperaturen i nat vil ligge på omkring de 4 til 6 grader.

På fredag starter vi også ud med skyet vejr. Der kan også komme lidt regn fra morgenstunden, men senere på dagen vil det altså klare op, og så skulle vi gerne få lidt eller nogen sol.

Temperaturen forventes at ligge på mellem 5 og 8 grader.

Først på lørdagen vil vi få lidt sol, og det forventes at blive en stort set tør dag. Temperaturen vil ligge på omkring de 5 til 7 grader, mens der om natten vil være mellem 1 og 5 grader.

På ugens sidste dag søndag, vil vi få skyet vejr fra start. I Nordjylland forventes der at komme regn, mens resten af landet vil få tørt vejr med mulighed for sol.

Temperaturen lyder på de 4 til 7 grader, mens temperaturen i løbet af natten vil falde til mellem 2 og 5 grader.

Ha’ en rigtig god uge.

 

Anbefalet til dig