DMI: Vejrskifte med byger og torden er på vej

12/8/20 11:39

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Ifølge DMI kommer vejret til at ændre sig. Fra weekenden vil der begynde at komme skyer, mens der også forventes nedbør og torden.

Den seneste uges tid har været ufattelig varm, og den kom på et tidspunkt, hvor de fleste havde opgivet tanken om sommer i Danmark.

I dag vil det gode vejr fortsætte, men et vejrskifte er på vej, og det betyder, at vejret i de kommende dage kan gå hen og blive lidt mere ustabilt.

DMI skriver, at der i dag onsdag vil være tørt og solrigt, og at vi får mellem 23 og 28 grader. Det bliver dog lidt køligere ved kyster med pålandsvind.

Torsdag vil temperaturen ligge på det samme, og igen forventes en tør og solrig dag.

Torden og regn i aften

Når weekenden rammer, forventes vejret at skifte mere betragteligt. DMI skriver, at et lavtryk og fronter nærmer sig fra sydvest, og det vil nå frem til Danmark i løbet af weekenden.

Det betyder, at der fortsat fredag vil være tørt og solrigt, men der kan dog begynde at komme lidt skyer og i løbet af natten vil der komme enkelte byger.

Lørdag forventes der skyer og enkelte byger, og det er ikke usandsynligt, at der kommer torden.

Søndag forventes der ligeledes enkelte byger rundt omkring, og måske en smule torden.

Temperaturen kommer fortsat til at ligge i den høje ende, hvor der gennemsnitligt vil være mellem 23 og 28 grader.

Fra tirsdag og onsdag i den kommende uge forventes der at komme ustadigt vejr og faldende temperaturer. Så vi skal nok forvente, at dette bliver den sidste rigtig gode periode med sommervejr i Danmark.