DMI: Vejrudsigten for torsdag den 6. februar

06/02/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det er en blandt vejrudsigt, som DMI kommer med til de kommende dage. I dag er den dog forholdvis præcis, og vejret bliver ganske mildt.

Mest læste i dag

Det er i dag torsdag den 6. februar og vi nærmer os weekenden med hastige skridt. En weekend der i første omgang skulle have budt på snevejr, men som nu i stedet byder på 10 grader og muligt stormvejr.

Inden vi når til weekenden skal vi dog gennem torsdagen, og det bliver en meget rolig en af slagsen.

DMI skriver nemlig, at vi får meget tørt vejr i dag, men desværre også en hel del skyer. Der vil dog komme perioder med sol, og temperaturen vil visse steder ligge i den høje ende, hvor det kan blive op til 9 grader.

I løbet af natten falder temperaturen dog drastisk igen, og der kan visse steder i landet blive ned til -2 grader.

Weekendvejret

I løbet af weekenden får vi meget omskifteligt vejr. Fredag bliver der først skyet, og der vil stedvis være både tåge og dis. Temperaturen vil stige til mellem 5 og 8 grader, mens den falder til mellem 1 og 5 grader i løbet af natten.

Tager vi et kig på lørdagen så bliver det klart den bedste dag i weekenden. Der vil være tørt med en del sol, mens der dog senere kan komme skyer og regn. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader, mens den ligger på 3 til 6 grader om natten.

Søndag bliver dagen hvor der kan komme et muligt stormvejr til Danmark. Det bliver dog først senere på dagen, da vi først skal op omkring de 10 grader. I løbet af dagen vil vinden tage til, og der kommer hård vind, som kan udvikle sig til storm- og orkanstyrke.

Efter weekenden varsler DMI fortsat med muligt stormvejr, så du skal stadig passe på, når du bevæger dig udenfor både mandag og tirsdag.

 

Anbefalet til dig