DMI: Vi får et sjældent vejr i dag

22/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
DMi benytter sig af ord som både usædvanligt og sjældent, når de beskriver det vejr, vi får i dag onsdag den 22. januar.

Mest læste i dag

Vejrudsigten i dag bliver ikke helt som den plejer. Faktisk bruger DMI ord som både usædvanligt og sjældent omkring vejret, som vi får i dag.

Årsagen skal findes i, at der kommer sol. Ikke bare til enkelte dele af landet, men faktisk til hele Danmark.

Det er ret så sjældent på denne årstid, og derfor er det også bare med at nyde det, for DMI varsler dårligere vejr de kommende dage.

I dag bliver det en nogenlunde lun dag, da vi kan få op til 7 grader, mens det i nat bliver rigtig koldt og helt ned til -2 grader.

Sådan bliver resten af ugen

I morgen torsdag går der hen og bliver mellem 5 og 8 grader. Der vil først på dagen komme lidt sol fra øst, men ellers skulle det blive en skyet men tør dag.

Når torsdag bliver til fredag vil det igen være skyet. Dog forventes det også, at der stort set vil være tørt. Temperaturen kommer til at ligge på mellem 5 og 8 grader, mens den falder til mellem 3-6 grader i løbet af natten.

Lørdag bliver atter en skyet dag, men igen forventes det at blive tørt. Temperaturen ligger i den høje ende for perioden, da vi kan få helt op til 8 grader, mens der om natten forventes helt ned til 2 grader.

Søndag bliver igen en skyet dag, og her forventes der også at komme en del regn. Senere på dagen står den på opklaring, og der forventes at komme op til 7 grader i løbet af søndage.

 

Anbefalet til dig