DMI: Vi har ikke nået toppen endnu - så varmt bliver det

14/8/20 06:43

Sarah Steenfeldt

De kommende dage vil en hedebølge ramme Danmark. Foto: Shutterstock.com
Der har været godt varmt den seneste tid, men noget tyder på at det ikke har toppet endnu.

Prognosen for weekendens vejr er kommet og temperaturerne er i den høje ende. Den seneste tid har vi haft et forrygende sommervejr, med høje temperaturer og masser af solskin. 

Det ser ud til at vejrguderne vil slutte af med et brag af en finale, inden at temperaturerne i næste uge falder en smule og der igen vil komme dage med skyer og regn.

I dag får vi en solrig dag med temperaturer op til 28 grader - i eftermiddag kan de lokalt ramme de 30 grader. Der er desuden en varm sommeraften i vente, med klart vejr. 

Lørdag er der igen sol og varme på menuen, der får vi igen tørt og solrigt vejr med temperaturer op til 30 grader. Svag til jævn vind hele døgnet, med mulighed for tåge om natten.

Søndag vil være endnu en dag med solrigt vejr og op til 30 grader - lokalt kan temperaturerne ramme over 30 grader. Igen med svag til jævn vind hele døgnet. 

Mandag starter med en del sol, men i løbet af eftermiddagen kan der være risiko for en byge i de sydvestlige egne. Temperaturen vil igen snige sig op til mellem 25 og 30 grader - lokalt op til 32 grader. Om aftenen og om natten vil der trække flere skyer ind over landet.  

Fra tirsdag skifter vejret og vi vil opleve en del mere regn, skyer og tordenbyger - dog stadig med høje temperaturer op til 30 grader. 

Det ser på nuværende tidspunkt ud til at der i næste uge vil komme dage med lidt lavere temperaturer, samt flere skyer og regn.