DMI: Vi troede det var forår, men nu kommer sneen

24/03/2020

Nanna Christina Smidt

Dette er et modelfoto af en by i Danmark. Foto: Shutterstock.
Den næste uges tid kommer vi til at opleve et noget svingende vejr.

Mest læste i dag

 

 

Vi starter i dag ud med tørt vejr, og vi vil også opleve en del sol, som dog vil være sløret af et højtliggende tyndt skydække.

Der vil være temperature på mellem 5 og 9 grader. Det skriver DMI. https://www.dmi.dk/danmark/

Aftenen og natten vil være tør og klar – men kold. Faktisk kan vi opleve temperaturer helt ned til minus 2 grader, men nogen steder vil man kunne opleve plusgrader på cirka 3 grader.  Vinden vil være let til frisk vind omkring syd, mens der ved kysterne vil være stedvis op til hård vind.

Sne sidst på ugen

Selvom vi starter roligt ud med et skønt vejr, så holder det ikke hele ugen.

Onsdag vil der stadig være fint vejr om dagen, der bliver tør og med en del sol. Vi vil her kunne opleve temperaturer op til mellem 5 og 10 graders varme.

Vinden vil være let til frisk fra de sydlige retninger.

Natten bliver igen tør og klar med temperature ned mellem 5 graders frost og 2 graders varme.

Vinden bliver svag til jævn fra sydøst og syd.

Torsdag bliver det lige en grad varmere. Temperaturene når op på mellem 5 og 11 grader. Det er stadig tørt med en del sol.

Natten er meget ligesom de andre nætter med tørt og klart vejr, og mellem 5 graders frost til 2 graders varme.

Der vil være jævn vind mellem øst og syd, mens der ved Østersøen vil være en overgang op til frisk vind.

Fredag kommer vi på samme måde til at opleve tørt vejr med en del sol. Og nu kan vi komme helt op på mellem 5 og 12 graders varme. Men ved kysterne bliver det køligt, og der vil komme pålandsvind, og svag til jævn skiftende vind.

Aftenen og natten bliver skyet og mest tørt. Det forventes, at temperaturen ligger mellem frysepyntet til 4 grader, og at viden er svag til frisk.

Blæsende og sne

Weekenden bliver noget mere køling, og allerede lørdag vil der komme regn og slud – dog først om natten. Om dagen vil der være lidt sol og der vil mest være tørt. Mens der om natten bliver skyet og kommer regn eller slud.

Temperaturen vil om dagen ligge på mellem 5 og 10 grader, mens den om natten vil ryge ned på mellem frysepunktet og 3 graders varme.

Vinden vil være let til frisk vind og komme fra nordlige retninger, mens der ved Vestkysten kommer op til hård vind.

Om søndagen skifter vejret drastisk. Det bliver mest skyet, og med både regn eller slud af og til flere steder. Om natten vil der komme en opklaring fra nordvest, men flere steder vil man opleve snebyger.

Vinden tiltager også og den bliver jævn til hård fra nordøst.

Temperaturene bliver køligere og kommer til at ligge på mellem 2 og 6 grader om dagen, men nattemperaturen kommer helt ned på mellem frysepunktet og 3 graders frost.

DMI meddeler, at denne vejrudsigt er ret sikker til og med fredag.

 

 

 

Anbefalet til dig