DMI: Vildt sommervejr på vej til Danmark

02/8/20 12:30

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Langt om længe fristes man til at sige. Vejret begynder at være med os, og i den kommende uge får vi flere sommerdage i træk.

Efter to forrygende dage i træk, hvor temperaturen var godt oppe omkring de 25 grader, vil vi nu komme til at opleve et par dage igen, hvor temperaturen er faldende.

Heldigvis begynder der at ske ting og sager, når vi rammer midtugen, for der stiger temperaturen, og vi vil igen få flere sommerdage i træk.

Inden vi kommer dertil, tager vi lige et kig på vejrudsigten op til.

Sådan bliver vejret i den kommende uge

Mandag får vi sol de fleste steder i landet, men der vil også komme enkelte byger. Temperaturen forventes at ligge på mellem 16 og 21 grader.

Tirsdag får vi igen nogen eller en del sol, men også enkelte byger. Temperaturen kommer til at ligge på mellem 16 og 20 grader. Der forventes også at komme lidt vind.

Onsdag begynder det rigtig gode vejr så. Der vil komme nogen eller en del sol, og temperaturen forventes at ligge på op mod 24 grader. Der vil i den nordvestlige del af landet komme lidt regn.

Torsdag skulle det gå hen og blive op mod 28 grader. Først på dagen vil det dog være ret skyet, inden det senere bliver tørt og solrigt.

Fredag forventes ligeledes varmt vejr med op til 28 grader. Tørt og solrigt vejr, men stedvis vil der være noget sløret solskin.

I weekenden forventes fortsat tørt og varmt vejr.