'Død butikstyv' udstillet i Rema 1000: Bare vent til du læser den tilhørende besked

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 'død butikstyv' fra Rema 1000 vækker nu opsigt.

Mest læste i dag

I anledning af Halloween har Rema 1000 på Amager dekoreret deres butik på en måde, der ikke efterlader kunder med tvivl om, at de ikke bør stjæle fra butikken.

Rema 1000-butikken er nemlig blevet prydet med et uhyggeligt skelet, der holder et skilt med teksten 'ham her stjal, tør du?'.

Dekorationen kan ses i bunden af artiklen.

Det skriver B.T.

Billedet af den uhyggelige dekoration er blevet delt på det sociale medie X af vicedirektøren i De Samvirkende Købmænd, Claus Bøgelund Nielsen.

Han ser ikke noget galt i at bruge Halloween-temaet som afskrækkelse over for butikstyve og siger:

“Nu er det jo halloween, hvor der godt må være uhyggelig hygge, så i den sammenhæng synes jeg ikke, det er for meget. Jeg synes, det er sjovt”, siger han ifølge B.T. og fortsætter:

“Havde det været for et par uger siden, så havde det måske været en anden sag.”

Kædens kommunikationschef, Jonas Schrøder, er af samme opfattelse og mener, at det er en ‘lille Halloween-kommentar lavet med et glimt i øjet’.

Bag den morsomme dekoration ligger et seriøst budskab, da butikstyverier er et alvorligt problem for de danske supermarkeder.

Tyverier koster ifølge Claus Bøgelund Nielsen branchen utroligt mange penge, og han efterspørger i den forbindelse politisk handling og støtte til en række konkrete indsatsområder, herunder større prioritering fra politiet og højere bødestraffe.

Skelettet, som blot er en yderligere foranstaltning for at afskrække potentielle butikstyve, kan ses herunder.

Anbefalet til dig