Dødsfald: Kendt skuespiller taber kampen til corona

06/7/20 06:43

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Coronavirussen endte med at være stærkere.

Mandag fortæller familien, at skuespilleren Nick Cordero er død. Han blev 41 år. 

Nick Cordero blev - udover for sit talent som skuespiller - kendt i den brede offentlighed, da han tidligere på året blev smittet af coronavirus, blev lagt i et langvarigt koma og fik sit ene ben amputeret. 

Det var skuespillerens hustru - Amanda Kloots -, der offentliggjorde dødsfaldet på Instagram. Tidligere på året så det ellers lyst ud for en tid, det kan du læse om her: 

Nomineret til fin pris

Nick Cordero blev 41 år gammel. Foto: Shutterstock

Nick Cordero blev 41 år gammel. Foto: Shutterstock

I opslaget på det sociale medie skriver Kloots. 

"Jeg kan slet ikke fotstå det, og det gør ondt overalt. Mit hjerte er knust, fordi jeg ikke kan forstille mig et liv uden ham."

Nick Cordero var i særdeleshed kendt fra den berømte teatergade Broadway, hvor han bl.a. blev nomineret til den prestigefyldte Tony-pris for sin rolle som Cheech i musicalen Bullets over Broadway (kugler over Broadway, red.). Derudover har han haft roller i tv-serierne Lillyhammer, Special Victims Unit og Blue Bloods.

I sit opslag på Instagram takker Amanda Kloots ligeledes for den støtte, som familien har oplevet under Nick Corderos kamp mod coronavirus. 

"Jeg kan slet ikke begynde på at takke alle for strømmen af kærlighed, støtte og hjælp, som vi har fået de seneste 95 dage."