Døende kone fortæller om sit sidste ønske: Da ægtemanden hører det, efterlades han i chok

Nyheder
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Parret havde været gift i mere end et årti.

Lige nu læser andre også

En døende kvindes sidste ønske har fået hendes ægtemand til at søge hjælp.

Efter at have hørt sin kones sidste ønske, inden hun skulle herfra, valgte manden at spørge Reddit til råds, da han ikke vidste, hvordan han skulle tackle det, og da han samtidig kunne forblive anonym.

Han starter opslaget ud med at forklare, at hans kone fik en diagnose, der kun gav hende et par måneder tilbage at leve i.

Det skriver Bored Daddy.

Inden han havde hørt sin kones sidste ønske, havde han lovet hende, at han ville gøre alt, hvad han kunne for at opfylde hendes sidste.

Det ændrede sig dog med et snuptag, da han hørte, hvad hun havde at sige.

Den døende kone havde spurgt sin mand, om det var okay, at hun fik en sidste nat med sin ekskæreste.

Manden var i chok over kvindens ønske, og blev efterladt i chok, da ordene var kommet ud af hendes mund.

Han spurgte ind til, hvorfor hun dog ønskede det, og der var svaret en våd klud i ansigtet på ham. Hun sagde nemlig, at hendes ekskæreste var en mere ‘tilfredsstillende elsker’.

Hele Reddit var også i chok over opslaget. Manden skrev videre, at han var i tvivl om, hvorvidt han skulle give hende lov til at få sit ønske indfriet.

Der var dog bred enighed i kommentarfeltet om, at han ikke skulle bruge mere af sin tid på hende. Blandt andet skrev en bruger følgende:

“Jeg ville ikke være i stand til at blive hos den person, hvis vedkommende havde fortalt mig, at det var det, vedkommende ville gøre.”

Anbefalet til dig