Dørklokken ringede hos Silas Holst: Da han åbnede døren, fik han sig noget af et chok

16/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Han havde ingen idé om, hvad der ventede på den anden side af døren.

Mest læste i dag

Sidst Silas Holst trak overskrifter, var der ikke meget at skrive hjem om for den evigt populære danser. 

Det fremgik nemlig tilbage i april måned, at han havde pådraget sin en fibersprængning i forbindelse med en optræden i musicalen 'Grease'.

I dag er sagen en helt anden, og Silas Holst er igen parat til at optræde.

Silas Holst fortalte dengang i et ærligt interview med BILLED-BLADET, at han aldrig før har oplevet en fibersprængning, og at det gjorde meget ondt. Af den grund begyndte han en intensiv genoptræning dagen efter skaden. 

Og der gik ikke længe, før han var tilbage i musicalen, hvor han optrådte sammen med Neel Rønholt, der spiller rollen som Sandy.

Mens Silas Holst var skadet, blev Danny Zuko-rollen overtaget af Christian Collenburg, der også var en del af forestillingen som T-Birds-medlemmet Doody. 

I dag er det dog ikke af scenerelaterede årsager, at Silas Holst trækker overskrifter. Overskrifterne i dag kommer nemlig i kølvandet på, at det en helt almindelig dag pludselig ringede på danserens dør.

Silas Holst fik sig da også noget af et chok, da han åbnede hoveddøren.

For på trods af, at det er ikke uvant for ham at vinde priser, så blev 40-årige Silas Holst overrasket, da to repræsentanter for Alzheimerforeningen stod klar med blomster og diplom. 

Humlen var nemlig, at han havde modtaget prisen som ‘årets demensven 2023’. 

I et opslag på Silas’ Instagram-profil lægger han heller ikke skjul på, at han er stolt af at have vundet prisen: 

“Har været så heldig at modtage prisen som “Årets Demensven 2023” af @alzheimerdk Den er jeg stolt af, for den repræsenterer et stykke arbejde jeg er mægtig stolt af at få lov til at have. At komme ud på vores plejecentre og tale, synge og danse med vores ældre og sprede ordet om demens. For vi må ikke være bange for at tale om det. Vi skal hjælpe hinanden. Kæmpe tak”. 

Anbefalet til dig