Dørmand med opråb til bestemt gruppe forældre: 'Vi døjer rigtig meget med jeres unge'

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En dansk dørmand har et opråb til forældre, der har børn i aldersgruppen 15 til 17 år.

Lige nu læser andre også

Det er ikke alle forældre, der ved, hvad deres børn i alderen 15 til 17 år laver fredag og lørdag nat. Netop disse forældre har dørmanden Mogens 'Mugge' Kiærbye Nielsen et opråb til.

Han har nemlig fået nok af, hvad de unge drenge og piger render rundt og laver i nattelivet. Det får han nemlig at se på første hånd, da han arbejder som dørmand i den populære festgade i Aalborg, Jomfru Ane Gade.

Dette har fået ham til at sende et opråb til forældrene til de unge. Det gør han i et opslag, som han har delt på det sociale medie Facebook.

"Lige et lille opråb til jer forældre, der har børn i aldersgruppen 15-17 år, som ikke helt ved, hvad de laver fredag og lørdag nat," starter Mogens 'Mugge' Kiærbye Nielsen sit opslag med.

I opslaget skriver han, at de døjer rigtig meget med unge i nattelivet, som er meget ivrige efter at komme ind på diskotekerne, selvom de ikke er gamle nok.

Ifølge Mogens 'Mugge' Kiærbye Nielsen får det flere af dem til at forsøge at bruge falsk ID, lyve omkring, at de har glemt det, eller at distrahere dørmanden, så deres venner eller veninder kan løbe ind på diskoteket.

"Vi døjer rigtig meget jeres unge i nattelivet, de gør efterhånden alt for at komme ind på diskotekerne. Snyder med ID - lyver og alder og hvad der er sket med deres kørekort og ID - kravler over rækværket på vores terrasser - prøver at distrahere dørmanden så venner og veninder kan spurte forbi ham/hende," skriver han.

Dette har nu fået konsekvenser, og i Jomfru Ane Gade går man derfor 'all-in' i samarbejde med politi og myndigheder.

"Vi vil derfor i den kommende tid gå all in på reglerne i samarbejde med politi og myndigheder, så her er de scenarier der kan udspille sig," skriver han.

Han fortæller også, at de unge er nødt til at forstå, at der er konsekvenser forbundet med deres handlinger. At vise falsk ID er svarende til dokumentfalsk, og kan derfor give barnet en plet på straffeattesten.

"Jeres børn fremviser ID der ikke er deres eller forfalsket ID. Dette er dokumentfalsk og vil give en plet på straffeattesten og have betydning for deres fremtidige uddannelse," skriver han, og fortsætter:

"Jeres børn færdes i Jomfru Ane Gade efter kl 24 fredag og lørdag nat. Dette giver en bøde i omegnen af 2000 kr. Ved gentagne forseelser kan dette også give en plet på straffeattesten."

Til slut sender han en opfordring til forældrene til de unge mennesker, da han mener, at det er vigtigt, at forældrene fortæller deres børn om de konsekvenser, det kan have at bruge falsk ID.

"Gør derfor jeres unge mennesker en kæmpe tjeneste, og tage en snak med dem, så de ved hvad der sker, når de bliver taget i disse handlinger," runder han af.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig