Doping-debatten er ikke slut endnu: Nu tager Vingegaards hustru bladet fra munden

Af: Ida Hansson

|

24/07/2023

Nyheder
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Det kan godt være, at Tour de France 23' er slut, men det er debatten om doping ikke.

Mest læste i dag

Så sent som i går blev der taget hul på sidste etape i dette års udgave af verdens største cykelløb, hvor rytterne lagde vejen forbi Paris.

Men det var dagene forinden, der har trukket alle overskrifterne. 

Her satte den ydmyge Glyngøre-dreng for alvor sin evige rival, Tadej Pogacar, til vægs. 

Og selvom der var lagt i kakkelovnen, at danskeren skulle forsvare sin gule trøje med næb og kløer, så stod det sort på hvidt, at Jonas Vingegaard for alvor havde lagt sig i førersædet til at gentage sidste års succes. 

Søndag blev det så en realitet, at den danske cykelstjerne kunne stille sig øverst på sejrsskamlen efter tre vanvittige uger. 

Men alting kommer med en pris. 

Og traditionen tro med Tour de France er debatten om doping synonym med verdens største cykelløb. Herhjemme har topryttere da også gennem tiden, så som Bjarne Riis og Rolf Sørensen, selv indrømmet at have benyttet sig af de ulovlige præstationsfremmende midler, til trods for tidligere at benægte selv samme beskyldninger. 

Og nu er turen kommet til Jonas Vingegaard, som nogle danskere også nægter at tro kunne have præsteret så fænomenalt på de franske etaper uden ‘hjælp’. 

Men Jonas Vingegaards selv løftede sløret for, at han ikke kunne finde på at tage noget, som han ikke ville give til sin datter. 

Det fik dog ikke sat en stopper for debatten, hvor der i skrivende stund er mange, der stadig er særdeles skeptiske. 

Men nu taler Jonas Vingegaards hustru, Trine Marie Hansen, ud i kølvandet på de massive rygter: 

“Vi har talt om det derhjemme, og det har vi også gjort før. Vi har en familieværdi om, at sådan noget gør man ikke, for så snyder man. Vi vil gerne have, at man gemmer de her blodprøver i 50 år, for så er han stadig ren”, fortæller Trine hudløst ærligt til Ekstra Bladet og fortsætter: 

“Det synes vi jo, at man skal, og det er rigtig godt med kontrol, fordi det er præventivt og gør, at der ikke er nogen, der snyder”.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig