DR afslører: Her er de nye ansigter i ‘Løvens Hule’

Af: Mie M.B

|

18/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De tre nye løver får selskab af to tidligere kendinger

Mest læste i dag

"Løvens Hule" sæson ni byder på fornyelse og tre friske ansigter, når programmet vender tilbage den 4. januar. Denne gang forlader tre erfarne "hanløver," Jesper Buch, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt, løveflokken, og tre nye investorer træder ind i rampelyset for at kæmpe om de bedste iværksættere sammen med de to velkendte "hunløver," Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard. Det skriver DR.

Morten Larsen, kendt som stifteren af takeaway-platformen Hungry.dk, er en af de nye ansigter og ser frem til sin debut i "hulen." Han deler sin entusiasme og siger: "Da jeg fik tilbuddet om at blive ny løve, tænkte jeg: 'Hvorfor ikke?'. Det lød super spændende, og jeg har altid syntes, det var et godt program, der var sjovt at se."

De to andre tilføjelser til løveflokken er Tahir Siddique, tidligere global chef for Livescore, og Nikolaj Nyholm, kendt for sit arbejde med e-sportsholdet Astralis og underholdningskonceptet Blast. Ifølge DR repræsenterer de tre nye løver "en bred vifte af kompetencer," og DR-redaktør Stine Preem udtaler, at de ser frem til et nyt stærkt og dynamisk hold af investorer, der vil bidrage med nye erfaringer og meninger.

Tahir Siddique, udover at være iværksætter og investor, har også vundet danmarksmesterskaber i cricket og været medejer af Livescore, der leverer sportsresultater til 50 millioner brugere globalt. Nikolaj Nyholm har en imponerende baggrund inden for computerspil og underholdningsindustrien, herunder involvering i Minecraft-producenten Mojang og lederskab i Polar Rose, en ansigtsgenkendelses- og fotosøgningssoftware, der blev solgt til Apple.

Anbefalet til dig