DR afslører nu de første detaljer

Foto: Betina Garcia. (© DR Digital (lnor))

Nu sætter DR navn på de værter, der vil guide seerne igennem næste års udgave af sangkonkurrencen

Tina Müller og Martin Brygmann er klar til at skabe en formidabel stemning til Danmarks største musikfest, når årets Grand Prix By Herning danner rammen om Dansk Melodi Grand Prix 2022.

Der er lagt op til den helt store Grand Prix-fest, når den erfarne DR-vært Tina Müller og entertaineren Martin Brygmann for anden gang står klar til at føre hele Danmark gennem Dansk Melodi Grand Prix - direkte fra Jyske Bank Boxen i Herning - den 5. marts 2022.

I det kommende års udgave af Dansk Melodi Grand Prix kan man se frem til en festlig musikoplevelse med fokus på ny, dansk musik. Dansk Melodi Grand Prix er også aftenen, hvor seerne skal stemme om, hvilken sang, der bliver ’Vores sang’, og som skal repræsentere hele Danmark ved Eurovision Song Contest 2022 i Italien til foråret.

"Dansk Melodi Grand Prix er en kæmpe folkefest og efter to år uden publikummer, glæder jeg allermest til sammen med et fyldt Boxen at give de otte sange og artister den opbakning og fest, de fortjener," fortæller tv-vært Tina Müller

Det er ikke kun seerne, der kan glæde sig til at nyde aftenens musikalske optrædener. For første gang i to år er det nemlig muligt, at showet kan overværes af publikum.

Det er især noget, Dansk Melodi Grand Prix-vært Tina Müller glæder sig til. Om det siger hun: - Dansk Melodi Grand Prix er en kæmpe folkefest og efter to år uden publikummer, glæder jeg allermest til sammen med et fyldt Boxen at give de otte sange og artister den opbakning og fest, de fortjener. Vi skal skabe en forrygende stemning, som for alvor kan mærkes - også hjemme i stuerne. Det her er en aften, hvor vi i fælleskab giver et skud ægte fest, farver og musikglæde til hinanden.

Årets musikfelt vil bestå af otte sange. De otte sange og artister bliver offentliggjort i februar 2022 forud for begivenheden

Læs også

Efter 12,5 år: Siger farvel til Go' Morgen Danmark

Årets Grand Prix By

Til det kommende Melodi Grand Prix er Herning Årets Grand Prix By. Derfor vil Herning og de omkringliggende byer i ugerne op til showet byde på et væld af kulturelle aktiviteter for at varme hele Danmark op til Dansk Melodi Grand Prix.

Traditionen tro bliver det både festligt og fornøjeligt, når store som små inviteres til fanzoner, aktiviteter, events og koncerter med fokus på fællesskab om den danske musik, inden det helt store show i Jyske Bank Boxen den 5. marts.

Det samlede udbud af aktiviteter meldes ud i starten af det nye år.

Dansk Melodi Grand Prix 2022 sendes direkte på DRTV og DR1 den 5. marts klokken 20.00. Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix starter den 23. september klokken 10.

Læs også

Hver femte bryder loven uden at vide det: Nu advarer politiet