DR-kendis afslører: Venter sit andet barn

09/9/21 14:05

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
DR-stjernen og ægtemanden kan glæde sig over, at de snart bliver en familie på fire. Parret venter nemlig deres andet barn

Katrine Aakjær Nielsen, der er kendt fra 'Gift ved første blik', har god grund til at være ekstra glad i disse dage. Hende og ægtemanden kan nemlig glæde sig over, at de næste år kan byde deres andet barn velkommen til verden.

Den tidligere DR-deltager har på Instagram afsløret, at hun venter sit barn nummer to med ægtemanden Jeppe Schmidt. Det skriver SE og HØR.

"Nogle gange opstår de største mirakler, når de er allermindst ventet, men allermest ønsket," skriver hun på Instagram, hvor hun har delt et billede af datteren Karla, der står med et par scanningsbilleder i sin lille dukkevogn.

Katrine Aakjær Nielsen skriver også, at der går cirka et år, inden hendes datter Karla kan forvente at skulle være storesøster. Skjult i et hashtag skriver hun nemlig, at hun har termin i marts 2022.

"Karla har lige et halvt år mere til at øve sig på storesøsterrollen, før det for alvor går løs. Vi kan slet ikke forstå, at vi snart er forældre til hele to perfekte mirakler, og at vi kan give Karla den største gave i livet," fortsætter hun sit opslag.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

'Gift ved første blik'-deltageren blev forlovet med sin partner Jeppe sidste år. Cirka et år efter, at de blev forlovet, kunne de glæde sig over, at de var blevet forældre til deres første datter, der altså fik navnet Karla.

Nu har de så igen god grund til at have et stort smil på læben, for inden længe kommer de nemlig til at udvide familien med et fjerde medlem.