DR-kendis jubler: Er blevet mor

11/01/2022

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock,com
Den nybagte mor er især kendt for sin deltagelse i det populære DR-program 'Den store bagedyst'.

Mest læste i dag

Tilbage i 2017 var Nipuni Julie Jacobsen deltager i det populære DR-program 'Den store bagedyst'. Derfor er det også her, de fleste kender hende fra.

Derudover var hun også blandt deltagerne, der var med i den særlige jule- og nytårsudgave samme år. Her var hun endda ikke kun deltager, for det endte nemlig med, at hun blev kåret som vinder af programmet.

Selvom det dengang var en stor ting for Nipuni Julie Jacobsen at blive kåret som vinder af konkurrencen, kan det dog ikke overgå det at blive mor - og det er hun netop blevet.

I et opslag på sin Instagram-profil har hun delt et billede af sig selv, der ligger i en sygehusseng. På sit bryst har hun sin lille baby liggende.

Den lille guldklump kom til verden mandag den 10. januar 2022, skriver hun i teksten til sit billede på det sociale medie.

I teksten giver hun også udtryk for, at hun er rigtig glad for at være blevet mor. Faktisk kalder hun det for det største nogensinde.

"Det største nogensinde. Min største mindste kærlighed. DU overgår alt jeg nogensinde havde forestillet mig var muligt," skriver Nipuni Julie Jacobsen i sit opslag på Instagram.

Foto: Instagram

Det betyder også, at det er blevet tid til, at Nipuni Julie Jacobsen får ændret lidt i sin biografi på Instagram. Her står der nemlig stadig, at hun er gravid med hende og kæresten Esbens 'lille cookie'.

Anbefalet til dig