DR-kendis om kæreste: Viste sig at være en anden

Af: Thea Andersen

|

21/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Melissa Bentsens første kæreste viste sig at være en helt anden, end hun troede.

Mest læste i dag

Du kan næsten ikke have undgået at støde på navnet Melissa Bentsen, hvis du ellers er godt opdateret på Instagram.

Influenceren har mere end 162.000 følgere på det sociale medie, og det har blandt andet givet hende muligheden for at designe og sælge flere tøjkollektioner.

Derudover er hun også kendt fra DR-serien "Min søster ser spøgelser", hvor hun er pårørende til en person, som både har en særlig evne og fire psykiske diagnoser.

Nu åbner den succesfulde og sprudlende influencer op om sin allerførste kærlighed. Det gør hun i 24Syv-programmet “112 for knuste hjerter”, hvor hun ifølge SE og HØR fortæller, at han ikke viste at være den, hun troede, han var.

"Da Melissa var 14, forelskede hun sig i en dreng, som hun beskriver som en vaskeægte popdreng. En af dem med en hel bøtte voks i håret, som stritter ud til alle sider," lyder det ifølge mediet.

Forholdet gik helt gnidningsfrit, indtil hun begyndte at studse over nogle af de ting, han gjorde.

"Der var faktisk aldrig rigtig nogen problemer, andet end at han nogle gange sov med jakken på, og jeg tænkte: "Det var da lidt underligt". Der skete en masse små ting, hvor jeg tænkte: “Er du her lige nu, eller er du et andet sted? Hvad er det, du tænker?”," siger hun.

Udover at sove med jakken på, så ændrede kæresten pludselig sit navn på sociale medier. Noget, som Melissa undrede sig over. Alligevel satte hun ikke spørgsmålstegn ved det, da hun bare var glad for, at de var sammen.

En dag tikker der dog en besked ind, som skulle vise sig at ændre alt.

"Jeg sidder i skolen. Og lige pludselig får jeg en besked fra en pige – og jeg kan genkende navnet. Det er hans ekskæreste, som jeg har hørt rigtig meget om," fortæller hun ifølge SE og HØR og fortsætter:

"Jeg kan bare se, at der står hendes navn og “har sendt et billede”. Og jeg tænker “det er da underligt, hvorfor skriver hun til mig?” Og så får jeg bare en besked lige efter. Jeg går ikke ind i beskeden, jeg kan bare se, der står “bare så du ved det, så er din kæreste en pige”."

I beskeden var der angiveligt billeder af hendes kæreste i konfirmationskjole med langt hår og make-up, og de viser sig så at være rigtige.

Melissa var kærester med en, som viste sig at være en pige.

Hun gik fuldstændig i chok, og hun følte sig også forrådt, fordi hendes kæreste udgav sig for at være en dreng. I tiden efter var hele Melissas verden vendt på hovedet. Alligevel forsøgte de at give forholdet en chance til, men det føltes ikke rigtigt.

I dag lever han som mand og har fået en kæreste.

Anbefalet til dig