DR kommer med historisk ændring

01/11/20 19:42

Kasper

Danskerne er så småt indforståede med, at vi kommer til at kæmpe mod corona langt inde i 2021.

DR har indstillet sig på, at man ikke kommer til at fylde en arena med tusindvis af danskere, når der bliver afholdt Dansk Melodi Grand Prix 2021. 

Melodi Grand Prix bliver ellers forbundet med de helt store scener, herunder Gigantium i Aalborg, Boxen i Herning og senest den mennesketomme Royal Arena i København.

Det skriver Ekstra Bladet.

Bliver ikke så voluminøst

Det kommende Grand Prix bliver dog langt fra så voluminøst. 

Det vil i stedet blive afviklet i Studie 5 i DR Byen, som man blandt andet bruger til 'X Factor'. 

Det er dog ikke den eneste nedskæring i det kommende show. Der vil også blive skåret i antal sange fra 10 til otte. Det er en historisk ændring af det ellers meget velkendte koncept. 

"I 2021 skal Dansk Melodi Grand Prix på grund af corona gennemføres i en ny og mindre arena, end vi har været vandt til fra de tidligere år og uden det store publikum, der også har kendtetegnet showet tidligere," siger talsmand for Grand Prix'et, Gustav Lürzhøft, til Ekstra Bladet. 

Eurovision blev udskudt

Vinderne af Grand Prix'et i 2020, Ben & Tan, kom alligevel ikke til Eurovision Song Contest i Rotterdam, da det er blevet udskudt et år.

Det er endnu uvist, om det store show får lov at stå til maj. 

Gustav Lüthøft er dog sikker på, at det ikke bidrager til, at sangskrivere af den grund vil have mindre lyst til at bidrage til Dansk Melodi Grand Prix 2021.