DR med trist nyt: Sker i morgen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det sker i morgen.

Lige nu læser andre også

Danmarks Radio (DR) blev grundlagt i 1925, er landets førende public service-medieorganisation. 

Gennem årtier har DR leveret en bred vifte af indhold, herunder nyheder, underholdning og kultur, der afspejler den danske samfundsånd. 

Med en stærk tilstedeværelse på tv, radio og online platforme forbliver DR en væsentlig informationskilde og kulturbærer for det danske folk.

I morgen, tirsdag, bliver en skæbnesvanger dag for flere DR-ansatte.

DR har nemlig meldt ud, at der i morgen vil blive afskediget flere af de ansatte fotografer.

Det skriver B.T. via Journalisten.

Som tidligere nævnt bliver dommedagen for flere af mediehusets fotografer, og der er angiveligt tale om nedgang på mere end 20 procent

Fyringerne kommer i kølvandet på, at mængden af arbejdsopgaver har været dalende i en længerevarende periode.

Det oplyser Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR:

“Vi har simpelthen færre opgaver, end vi har mennesker på det her område. Der er nogle ting, som kan håndteres med lidt færre mennesker i dag – for eksempel bruger vi nogle gange mobiltelefoner i stedet for store kameraer – og derfor er vi nødt til at justere nu”, lyder det fra ham.

Det forventes, at der skal afskediges fem eller seks medarbejdere. I skrivende stund forhandles der med tillidsfolk for at holde fyringerne på et minimum, lyder meldingen fra Henrik Friis Vilmar, der er fællestillidsmand i DR.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig