DR melder ud om Melodi Grand Prix 2021: Det sker ikke igen

30/10/2020

Sarah Steenfeldt

Sidste års vinder Leonora på scenen. Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Den folkekære musikfest, var noget anderledes end den plejer at være, da den blev afholdt tidligere i år.

Mest læste i dag

Nu er der nyt om, hvad DR har i tankerne for dansk Melodi Grand Prix næste år. Selvom at corona - desværre - sikkert stadig er en stor del af hverdagen når vi rammer marts 2021, så skal det ikke forhindre et brag af en musikfest. Det skriver BILLED-BLADET.

Det sker ikke igen

Planen er, at Melodi Grand Prix skal afholdes i DR byen. DR ønsker nemlig ikke, at festen igen næste år, bliver dæmpet på grund af corona. I år måtte deltagerne optræde i en næsten tom Royal Arena, hvilket ikke gav helt den stemning, som der bør være, under sådan en fest - men det vil DR sikre sig ikke sker igen. Derfor har de allerede lagt en plan for rammerne til næste års show.

Datoen er allerede sat, så sæt kryds i kalenderen lørdag den 6. marts, der bliver der nemlig fest. DR har planlagt at holde næste års Melodi Grand Prix i DR Byen - nærmere præcist i studio 5. Det studie kender du allerede rigtig godt, hvis du har set X Factor, Versus og Alle mod 1 - for de optages nemlig også i dette studie. 

Stadig et masser af fest og farver

DR forsikrer at der bliver et brag af en fest, selvom at det kommende show er noget mindre end normalt. 

“Vi er ikke uvante med at producere flotte shows fra vores egne studier, og vi har fortsat ambitioner om at kunne levere Danmarks største musikfest for hele landet. Når vi nu ikke kan invitere lige så mange med til fysisk musikfest og være med til at skabe stemning, vil vi bestræbe os på at komme ud til danskerne, hvor end de nu tager del i Dansk Melodi Grand Prix ude i landet,” siger Gustav Lützhøft, der er talsmand for Melodi Grand Prix hos DR.

Det er desuden også allerede fastlagt, at uanset restriktionerne for den tid, så vil Eurovision Song Contest sendes - i en eller anden form - den 18, 20 og 22. maj 2021.

Herunder kan du få et genhør, med dette års vinder Ben & Tan, med sangen "Yes":

 

 

 

Anbefalet til dig