DR-par deler stor nyhed: 'Vi er total forelsket'

Af: Thea Andersen

|

30/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
DR-parret Tina og Isabel Rosiak Lønborg deler stor nyhed.

Lige nu læser andre også

Og så var de tre.

Tina og Isabel Rosiak Lønborg, der i 2020 medvirkede i anden sæson af 'Fede forhold', er blevet forældre for første gang.

Det bekræfter DR-parret på Instagram.

"Den 27/8 kom vores dejlige lille Freja endelig ud til os. Efter en længere igangsættelse som aldrig udviklede sig til rigtige veer efter ballonkateter, de tog vandet og 2 gange ve drop havde jeg ikke åbnet mig mere end 1-2 cm. Så det blev til kejsersnit efter 2,5 døgn pga travlhed og vi ikke var akut, da vi var planlagt igangsættelse. Vi er total forelsket, og det er den bedste følelse at være nogens mor," skriver Tina Rosiak Lønborg i opslaget efterfulgt af hashtags som #koldingsygehus #førstegangsforældre #velkommentilverden.

Sammen med teksten har DR-stjernen delt to billeder af deres lille datter, der altså har fået navnet Freja.

Du kan se billederne i Instagram-opslaget herunder.

DR-programmet 'Fede Forhold' strækker sig over en periode på syv måneder og udgør et livsstilseksperiment. Her stilles tre par over for opgaven at redde deres parforhold samtidig med, at de arbejder på at tabe de kilo, de i fælleskab har taget på.

I anden sæson af tv-serien kunne seerne blandt andet følge med hjemme hos Tina og Isabel, hvis forhold var så langt ude, at de havde besluttet, at DR-programmet var deres sidste chance.

Men det sidste udkald viste sig at være det rigtige. Under optagelserne begyndte de sammen at gå på en helt ny og sund vej, som de har fulgt lige siden, og i sidste afsnit faldt Isabel på knæ og friede til Tina, der straks sagde ja.

Nu kan de to tv-kendisser så både kalde sig for ægtefolk og forældre til en lille pige.

Anbefalet til dig