DR-profil fortæller: Ramt af kræft

Af: Ida Hansson

|

28/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den altid smilede DR-profil fortæller nu, at hun er blevet ramt af cancer.

Mest læste i dag

Den 74-årige Judith Rothenborg, bedst kendt som den livs- og mandeglade mormor i DR-serien "Mormor på mandejagt", har haft et svært efterår.

I et interview med Amager Liv afslører hun, at hun fik konstateret cancer i mave og lunge og blev opereret i januar.

Sygdommen har ført til, at hun har mistet sin sexlyst i flere måneder, da det for hende blot har handlet om at overleve. Nu begynder det dog at se lyst ud for 'Mormor', da lysten til både mænd og sex er begyndt at vende tilbage.

"Det er ikke mere end en uge siden, at jeg brugte min vibrator igen. Det var helt fantastisk. Jeg er også begyndte at drømme om mænd igen om natten – det har jeg ikke gjort længe. Lysten til at flirte og lege med energierne er også på vej tilbage - det er så livsbekræftende," fortæller hun til mediet.

Kræftforløbet har resulteret i et 20 kilo vægttab, og Judith Rothenborg fortæller, at hendes hud er blevet en hel del mere løs. Hun forventer dog, at når huden er blevet strammet op igen, at hun skal tilbage på jagt efter den helt rette mand.

Hvordan helbredet står til efter kræftoperationen, meldes der ikke noget ud om i artiklen med Amager Liv. Her på redaktionen håber vi dog, at Judith kommer sig helt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig