DR-profiler melder ud: Det er slut

De fandt sammen for tre år siden, men nu er det slut. De to DR-profiler har besluttet at fortsætte hver for sig.

Lige nu læser andre også

Mia Wagner blev kendt, da hun deltog i 'Løvens hule'. Hendes plads er senere blevet overtaget af Anne Stampe Olesen, som er hendes partner i Nordic Female Founders. 

Eller det var hun. I en pressemeddelelse, som Mia Wagner har delt på LinkedIn, har de nemlig afsløret, at det er slut. De to DR-profiler er gået hver til sit, da Mia Wagner er blevet købt ud af Nordic Female Founders. 

De stiftede selskabet sammen for tre år siden. Det blev stiftet med en vision om at kunne forbedre kvinders vilkår i erhvervslivet. 

Dengang selskabet blev stiftet, var Mia Wagner stadig en af løverne i 'Løvens hule'. Derfor var det i en del af tid også via Nordic Female Founders, hun investerede. 

Sidste år blev det i stedet Anne Stampe Olesen, der satte sig i stolen sammen med de øvrige løver. 

"Vi har sammen vurderet, at vi kan udrette endnu mere hver for sig. Jeg kommer til at fortsætte arbejdet med kvinders vilkår i erhvervslivet, men som led i en samlet dagsorden omkring analyse og rådgivning indenfor Social Impact Entrepreneurship," siger Mia Wagner ifølge Ekstra Bladet i en pressemeddelelse. 

"I hvilken form og i hvilke rammer er lige nu åbent. En del af mit hjerte følger naturligvis stadig Nordic Female Founders, og jeg hepper på Anne og hele holdet fra sidelinjen." 

Selvom Mia Wagner har valgt at forlade Nordic Female Founders, betyder det dog ikke, at det er helt slut. Derimod kommer Anne Stampe Olesen til at drive selskabet videre. 

"Mit hjerte ligger hos arbejdet med iværksætterne, både som Løvinde og som vejleder. Vi har på kort tid investeret i og bidraget til vækst i mere end 15 virksomheder," udtaler hun i pressemeddelelsen. 

Hun siger også, at hun kommer til at savne Mia i dagligdagen, da de har haft et partnerskab. Hun runder af med at understrege, at deres venskab stadig er stærkt. 

Anbefalet til dig