DR-stjerne afslører: Skifter spor

Af: Thea Andersen

|

21/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
'Den store bagedyst'-vinder Emil Obel skifter spor.

Lige nu læser andre også

Emil Obel blev kendt af danskerne, da han bagte sig til en førsteplads i 'Den store bagedyst' i 2018.

Siden da har han brugt en masse tid på at bage og forfatte kagebøger, men nu er de mere eller mindre blevet skiftet ud med studiebøger. Emil Obel er nemlig gået i gang med en bachelor på Den Danske Scenekunstskole.

Det afslører DR-stjernen på sin Instagram-profil, hvor han har delt et billede af sig selv, som fotograf Martin Dam Kristensen har taget.

"Første uge på @scenekunstskolen. Glæder mig til at bruge de næste tre år her og kunne kalde mig rekvisitør/scenemester! Og håber selvfølgelig stadig du har lyst til at følge med på profilen selvom der bliver lidt længere mellem kagerne og lidt mere plads til mine andre kreative interesser," skriver han på Instagram.

Heldigvis tyder det på, at hans 73,8 tusinde følgere stadig har lyst til at følge med på profilen.

"Jeg er med dig hele vejen, ven. Det ved du!," skriver Annemette Voss, der ligesom Emil Obel også er kendt fra 'Den store bagedyst'.

"Selvfølgelig. God vind, det lyder spændende," lyder det fra en anden bruger, mens en tredje skriver:

"Held og lykke med fremtiden. Det er altid godt at ha en uddannelse at falde tilbage på. Håber du stadig får tid til at bage. Jeg vil stadig følge dig. Jeg synes du er sindssyg dygtig. Så alt mulig godt i fremtiden."

Anbefalet til dig